Novosti

KREATIVNOST nenehno prestopa meje znanega, SOF pa vztrajno sledi vsem premikom v komunikacijski industriji. Zato so letos na SOF-u dobrodošle tudi s komuniciranjem tesno povezane INOVACIJE

Tekmovalni program 23. SOF ohranja dvanajst tekmovalnih skupin, vendar sta dve tekmovalni skupini povsem prenovljeni. 

Največjo vsebinsko novost predstavlja prenova tekmovalne skupine, ki je v celoti namenjena inovativnosti na področju komunikacij. Z novim imenom, odslej je to tekmovalna skupina INOVATIVNE REŠITVE, zajema tako inovativne komunikacijske rešitve kot inovativne izdelke ali storitve. Na SOF lahko tako odslej prijavite tudi izdelke in storitve, ki jim je lastna močna komunikacijska funkcija in z njo inovativno spreminjajo naš komunikacijski vsakdan. Izzivalna tekmovalna skupina vabi na SOF tudi nove tekmovalce. Namenjena je vsem, ki so uresničili drzno zamisel in s tem vidno zaznamovali ali  spremenili komunikacije.

SOF nagrajuje kreativnost in inovacije

Lanska novost, tekmovalna skupina Mediji, je odslej razdeljena v dve tekmovalni kategoriji. Prva je namenjena kreativni uporabi (integriranega) medijskega spleta, druga pa kreativni uporabi enega izmed medijskih kanalov. V tej skupini so posebej dobrodošle tudi vse izrazito inovativne rešitve, kot je na primer ustvarjanje novega komunikacijskega kanala.

Pri ocenjevanju prijavljenih del v tekmovalno skupino Inovativne rešitve se bodo 11-članski žiriji SOF pridružili še trije člani, uspešni inovatorji in ugledni strokovnjaki z različnih področij inovativnega ustvarjanja. Pri ocenjevanju tekmovalne skupine Celostne oglaševalske akcije pa se bodo žiriji že tradicionalno pridružili trije člani iz vrst oglaševalcev.

Poskrbite za prepričljive predstavitve, prijavite svoja dela in se potegujte za prestižne nagrade SOF ter najbolj zaželena naziva agencija leta in znamka leta.

Prijave bomo sprejemali do 24. februarja 2014.

Rok za prijavo del je podaljšan do 28. februarja 2014.

SOF odpira vrata v mednarodno areno
Priznanja SOF, najpomembnejša nacionalna oglaševalska priznanja, bodo tudi v letu 2014 predstavljala prvi korak do tekmovanja za prestižne nagrade ADC*E. SOF nadaljuje sodelovanje z ADC*SLO in nagrajencem 23. SOF omogoča vstop v mednarodno tekmovanje. Vsa s srebrnimi in zlatimi priznanji nagrajena dela bodo pridobila ekskluzivno pravico sodelovanja na ADC*E festivalu. O načinu in pogojih prijavljanja bodo prijavitelji obveščeni po zaključku SOF-a. Tudi letos pa seveda velja, da odločitev za prijavo na tekmovanje ADC*E ostaja v domeni prijaviteljev.